top of page
vakantiewoning te huur aan zee villa por

Beleving

BELEVING

Nieuwpoort

Nieuwpoort is een bruisende stad waar heel wat te beleven valt. Van sport tot ontspanning, van shopplezier tot cultuur. Voor elk wat wils. Gedurende alle seizoenen worden heel wat activiteiten georganiseerd zodat u zich nooit kan vervelen. In Nieuwpoort kunt u ook naar hartenlust shoppen. Kom ook aan de Vismijn de dagelijkse de sfeer opsnuiven.

Culinair

Ondek de talrijke cosy restaurantjes rond het Marktplein, de zijstraten en de viswinkels op de Kaai met dagelijkse visaanvoer.

Cultuur

Bezoek het museum Westfront of fiets langsheen de Frontzate richting Diksmuide tot aan de Dodengang.

Sport

Bent u een echte sportfreak dan kunt u zich volledig uitleven in Nieuwpoort. In de zomermaanden worden dagelijks sportactiviteiten georganiseerd aan het sportstrand.

 

Daarnaast kunt u terecht in de surf- en zeilclubs in de buurt voor watersportplezier. Wavekarting en jetski’s worden verhuurd op 500m van onze villa. Het publiek zwembad ligt vlakbij en u kunt terecht in de golfclubs van Westende en Oostduinkerke voor een partijtje golf met vrienden. Bij toerisme Nieuwpoort kunt u ook terecht voor een aantal uitgestippelde fietsroutes langsheen het prachtige polderlandschap.

Kinderen 

Villa Portus ligt op een boogscheut van strand, zee en duinen waar uw kinderen de mooiste tijd van hun leven zullen beleven. Daarnaast ligt de kinderboerderij op minder dan een 1km. De stad Nieuwpoort heeft ook een hele goede speelpleinwerking. Het pretpark Plopsaland en het waterpark Plopsaqua vindt u op 15 km.

Natuur

Of hebt u liever de rust? Dan kunt u genieten van een prachtige wandeling langs de uitgestrekte stranden, kunt u uitwaaien op het staketsel of kunt u de vele uitvarende boten bekijken langsheen de havengeul. Voor een echte natuurbeleving kunt een prachtige wandeling maken in het natuurreservaat Yzermonde aan de overkant van de havengeul. Hiervoor kunt u beroep doen op de veerdienst die in de vakanties dagelijks uitvaart of een trip maken met de Seastar op de Yzer. Een aanrader voor een uitstap met de kinderen.

bottom of page